RvN2025

Practice what you teach

Practice what you teach

Verbeteren van de aansluiting tussen het bedrijfsleven en onderwijs door mensen uit het bedrijfsleven en onderwijs samen te brengen. Dit kan bijvoorbeeld door mensen uit het bedrijfsleven te laten lesgeven in het onderwijs of door leerkrachten/docenten en leerlingen/studenten te laten participeren in de praktijk van het bedrijfsleven.

Soms is het lastig om lestheorie te koppelen aan de arbeidspraktijk. Daarom gaan mensen uit het bedrijfsleven lesgeven op mbo- en hbo-scholen.

Bijdragen, deelnemen en/of op de hoogte blijven?
Please wait
Uitgelichte projecten:

Circulaire economie

ARN stelt met Dar, gemeente Nijmegen, GR MARN een uitvoeringsnotitie op over de circulaire economie in de regio. TNO heeft daar al eerder een onderzoek voor gedaan. In september 2016 wordt daarvoor een mini-symposium georganiseerd. Een van de uitvoeringsprojecten binnen dat kader wordt de Regionale Circulaire Scan, die we onder de vlag van NEC (Nijmeegs Energie Convenant) 3.0 uitvoeren met partijen die daarin een financiële en inhoudelijk bijdrage leveren. Metabolic zal dat vormgeven. Deze scan identificeert de belangrijkste productieketens vanuit circulariteit in de regio, in- of tussen de ketens en de kansen die er zijn. In de regio zijn sterke sectoren als maakindustrie, zorg, afval, repair en bouw relevant.

Gemeente Berg en Dal
Gemeente Beuningen
Gemeente Druten
Gemeente Heumen
Gemeente Nijmegen
Gemeente Mook en Middelaar
Gemeente Wijchen
Rabobank

© RvN 2025 - webdesign: Cross Media Creations - disclaimer inloggen