RvN2025

De aanjagersbijeenkomst Toerisme & Branding op 11 juli in Museumpark Orientalis trok meer dan 110 ondernemers, overheden, kennisinstellingen en betrokken inwoners. Enthousiast droegen zij bij aan een enerverende avond door hun netwerken en kennis met de verschillende aanjagers te delen.

Een aanjagersbijeenkomst kent geen lange presentaties, maar korte pitches die met een concrete hulpvraag eindigen. Zo spoorde de aanjager van ‘Zorgeloos op vakantie in het Rijk van Nijmegen’ de aanwezigen aan om te helpen bij het vinden van ondernemers die aan de arrangementen bij kunnen dragen en kon daardoor vele tips en telefoonnummers in ontvangst nemen. De aanjager van Summer Capital vroeg hulp bij het opzetten van een toeristische portal voor de regio en moderator Nils Roemen riep op om naar het RvN 2025 Vuurstaren van 22 september op de Hof van Wezel te komen en deze uitnodiging als een ware ambassadeur in netwerken door te geven.

De respons van de aanwezigen was enorm en daardoor werd het een bruisende interactieve avond waarin nieuwe ideeën, verbindingen en mooie gesprekken ontstonden. Dit werd mede mogelijk gemaakt door het gastvrije Orientalis, dat eens temeer bewees waarom het museumpark een fijne locatie voor evenementen is.

  • Pinterest
Uitgelichte projecten:

De nieuwe winkelstraat

Onze winkelgebieden zijn het hart van de samenleving, een ontmoetingsplek, een belangrijke functie in het voorzieningenniveau. Toch hebben winkelgebieden het moeilijk. Er moet geïnnoveerd worden, veranderen naar De Nieuwe Winkelstraat, als ware het één warenhuis die zowel on- als offline optimaal aansluit bij de klanten van vandaag en morgen. Deze transitie vraagt heel veel veerkracht, flexibiliteit en verandering van ondernemers, vastgoedeigenaren, overheid, ondernemersverenigingen etc. Dat gaat zeker niet vanzelf, dat vereist kennis, regie, samen presteren en nieuwe business modellen.

Gemeente Berg en Dal
Gemeente Beuningen
Gemeente Druten
Gemeente Heumen
Gemeente Nijmegen
Gemeente Mook en Middelaar
Gemeente Wijchen
Rabobank

© RvN 2025 - webdesign: Cross Media Creations - disclaimer