RvN2025

In samenwerking met Wij Zijn Nijmegen en Spectrum organiseert RvN 2025 de tweede Meeting of Minds. Het thema dat centraal staat is Leefbaarheid. 

Hoe werkt het?
Op een Meeting of Minds middag doorlopen de aangedragen projecten als het ware een ‘waarmaakstraat’ van professionals. In elke stap van de ‘waarmaakstraat’ wordt het project op een specifiek aspect versterkt. Denk hierbij aan het aanscherpen van de businesscase, het afwegen van financieringsopties, het ontwikkelen van marketing & communicatie en het leggen van nieuwe verbindingen.

Op 12 oktober bieden we je dus een uitgelezen kans om jouw project te laten accelereren in de hiervoor speciaal ingerichte ‘waarmaakstraat’ op de locatie van woonwerkgemeenschap Babylon in Berg en Dal

Programma:

14.45 uur    Ontvangst koffie/thee
15.00 uur    Kick-off
15.15 uur    Start Waarmaakstraat
17.30 uur    Afsluiting

Naast dat wij jouw project helpen, kan jij de andere aanwezige projecten mogelijk ook van hulp voorzien. Het is ook daarom een enorme meerwaarde als jij als aanjager en mogelijke leden van je community hierbij aanwezig kunnen zijn.

Meld je dan aan via deze link. Ken jij nog iemand die graag tijd en kennis wil inzetten om mensen, ideeën, projecten en plannen verder te helpen? Ook zij zijn van harte welkom.

Proffesional:

 

Project:

Uitgelichte projecten:

Grijze-Pakken-Pizza-Party

We praten steeds vaker over jongeren, in plaats van met jongeren. Daarom willen jongeren in de gemeente Druten in gesprek met de ‘grijze pakken’ van hun gemeente om samen na te denken over de uitdagingen, kansen en oplossingen rondom leefbaarheidsvraagstukken voor jongeren. Luciën van Riswijk (Burgemeester van Druten) is hiermee gestart en geeft het stokje graag door aan andere bestuurders en ondernemers.

Gemeente Berg en Dal
Gemeente Beuningen
Gemeente Druten
Gemeente Heumen
Gemeente Nijmegen
Gemeente Mook en Middelaar
Gemeente Wijchen
Rabobank

© RvN 2025 - webdesign: Cross Media Creations - disclaimer inloggen