logoretinarvn at

RvN@ is in beweging. Dat betekent dat er altijd ruimte is voor nieuwe projecten.

Inwoners, bedrijven en overige instellingen kunnen een projectvoorstel indienen. Een project past binnen RvN@ als het bijdraagt aan een meer vitale, de sociaal-economische groei van de regio en past binnen de visie en ambitie van de beweging. Als een project kan landen binnen RvN@ is dat een reële kans om de impact en slagkracht van het project te vergroten. De beweging zit vol energie en kennis die je kunt gebruiken om jouw project sterker en beter te maken. Diverse podia staan tot je beschikking. Denk hierbij aan de aanjagersbijeenkomsten, meeting of the minds, een gemeentelijk kernteam dat maandelijks kijkt hoe projecten verder geholpen kunnen worden en natuurlijk de website, social media en het grote netwerk van ambassadeurs.

Is jouw project een RvN@ project?  Bekijk hier de checklist:

  • Meerdere partijen werken samen aan het project en tweederde hiervan is in de regio gevestigd.
  • Het project zoekt verbinding op het gebied van kennis(deling) en heeft baat bij het netwerk en de versnellers die binnen RvN@ aanwezig zijn.
  • Het project is praktisch uitvoerbaar en technisch haalbaar en is naar economische en sociale waarden voor de regio te vertalen.
  • Het project kent een businesscase en er is sprake van good governance.
  • Het project is schaalbaar: meerdere gemeenten kunnen profiteren van het sociaal-economische effect.
  • Initiatiefnemers zijn en blijven verantwoordelijk voor het project en steken er tijd en energie in.
  • Het project dient geen privébelangen.
  • Initiatiefnemers versterken het netwerk van RvN@ en delen hun ervaringen met de communityleiders en andere aangesloten projecten.

Is jouw project een nieuwe kans voor RvN@ en kun je de checklist hierboven afvinken? Vul dan dit formulier in.

Communityleider  Kristie Lamers is het eerste aanspreekpunt en neemt dan contact met je op.

Uitgelichte projecten:

Werken in het RvN

Het belang voor het Rijk van Nijmegen is een goed functionerende regionale arbeidsmarkt, waar werkzoekenden snel tot een nieuwe baan komen. Rijk van Nijmegen heeft een financieel, strategisch en sociaal-maatschappelijk belang bij een hogere arbeidsparticipatie. Een grotere arbeidsmobiliteit van werknemers is daarbij essentieel. Als we met elkaar meer mensen langer aan het werk willen helpen en houden, moeten we anders denken over de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Door bundeling van krachten en kennis wordt duurzame arbeidsparticipatie in de regio mogelijk.

Gemeente Berg en Dal
Gemeente Beuningen
Gemeente Druten
Gemeente Heumen
Gemeente Nijmegen
Gemeente Mook en Middelaar
Gemeente Wijchen
Rabobank

© RvN 2025 - webdesign: Cross Media Creations - disclaimer inloggen