logoretinarvn at

Hoe denkt u over diversiteit? We willen u ontmoeten en zijn op zoek naar succesverhalen, knelpunten en leggen graag verbinding met elkaar. In De Villa Nijmegen ontvangt Het Diversiteitscafé een keer per maand van 17.00 uur tot 19.00 uur diverse gasten om te praten over diversiteit in de breedste zin van het woord. Een centrale ontmoetingsplek, informeel, ongedwongen en samen met u!

Wat: Het Diversiteitscafé

Waar: De Villa Nijmegen (Oranjesingel 42, Nijmegen)

Tijd: 17.00 uur – 19.00 uur

Wanneer: 26 oktober, 23 november en 18 januari

Ontmoeting, succesverhalen, knelpunten en verbinding staan centraal in het Diversiteitscafé. We ontvangen maandelijks van 17.00 uur tot 19.00 uur diverse gasten om te praten over diversiteit in de breedste zin van het woord. Informeel, ongedwongen en samen met u!

U bent van harte welkom!

Optioneel: Maak uw avond compleet met een cultureel menu-arrangement in het restaurant. Reserveren? Neem dan contact op met De Villa via 024-3223606. We zien u graag terug in Het Diversiteitscafé!

Bijdragen, deelnemen en/of op de hoogte blijven?
Please wait
Uitgelichte projecten:

Ondernemende Nijmeegse Student (ONS)

ONS is een ondernemersplatform opgericht door en voor studenten. Studentorganisaties zetten samen met Startup Nijmegen en Rabobank evenementen op die de Nijmeegse student prikkelen voor het ondernemerschap. Door ondernemende studenten samen te brengen met studenten die met een idee spelen hoopt ONS een momentum te creëren waardoor de potentie van ieder idee naar boven komt.

Gemeente Berg en Dal
Gemeente Beuningen
Gemeente Druten
Gemeente Heumen
Gemeente Nijmegen
Gemeente Mook en Middelaar
Gemeente Wijchen
Rabobank

© RvN 2025 - webdesign: Cross Media Creations - disclaimer inloggen