RvN2025

Wordt duurzaam eten - als gezond en lekker medicijn - de standaard in de zorg? Diverzio presenteert de resultaten en ervaringen tijdens de slotconferentie van het landelijke programma Duurzaam en Gezond aan Tafel op dinsdag 5 september.

 duurzaam en gezond aan tafel conferentie 5 september

200 professionals, van wel 100 ziekenhuizen, verpleeghuizen, geestelijke gezondheidszorg en jeugdgezondheidszorg gingen in november 2016 van start. In 6 regionale groepen werd in masterclasses gewerkt aan de volgende vragen:

- Hoe zorgen we voor beter eten voor cliënten en patiënten?
- Hoe kunnen we minder verspillen en kosten besparen?
- En hoe koken we duurzamer?

Samen vormden we een nieuwe landelijke beweging naar beter eten in de zorg.

Diverzio presenteert de resultaten en ervaringen tijdens de slotconferentie van het landelijke programma Duurzaam en Gezond aan Tafel.

We verzorgen een geanimeerd programma met bijzondere gastsprekers en Chef’s table-gesprekken waarin de zorg in debat gaat. En natuurlijk gaat het over lekker, gezond en verrassend eten. U mag op die dag bij ons horen, kijken, snuffelen en proeven. En niet alleen uw ogen, oren en mond kunnen aan het werk, ook uw hart!

Waar en wanneer?

Dinsdag 5 september 2017 | 10.00 - 15.00 uur

Theater 't Mozaïek | Campuslaan 6 | 6602 HX Wijchen

Bezoek de slotconferentie, óók als u niet heeft meegedaan

U kunt zich vooraf aanmelden als belangstellende. Stuur uw naam, organisatie, functie en (directe) telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt van ons tijdig bericht of u de conferentie kunt bijwonen. Dit in verband met een beperkt aantal plaatsen.

 

Meer informatie

Maartje Vervuurt (organisatie conferentie) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Koen Nouws Keij (directeur Diverzio) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon Diverzio 024 - 820 02 80

  • Pinterest
Bijdragen, deelnemen en/of op de hoogte blijven?
Please wait
Uitgelichte projecten:

De nieuwe winkelstraat

Onze winkelgebieden zijn het hart van de samenleving, een ontmoetingsplek, een belangrijke functie in het voorzieningenniveau. Toch hebben winkelgebieden het moeilijk. Er moet geïnnoveerd worden, veranderen naar De Nieuwe Winkelstraat, als ware het één warenhuis die zowel on- als offline optimaal aansluit bij de klanten van vandaag en morgen. Deze transitie vraagt heel veel veerkracht, flexibiliteit en verandering van ondernemers, vastgoedeigenaren, overheid, ondernemersverenigingen etc. Dat gaat zeker niet vanzelf, dat vereist kennis, regie, samen presteren en nieuwe business modellen.

Gemeente Berg en Dal
Gemeente Beuningen
Gemeente Druten
Gemeente Heumen
Gemeente Nijmegen
Gemeente Mook en Middelaar
Gemeente Wijchen
Rabobank

© RvN 2025 - webdesign: Cross Media Creations - disclaimer